Nieuws

Donnarumma naar de bank gedegradeerd na blunderwedstrijd in Madrid

Donnarumma naar de bank gedegradeerd na blunderwedstrijd in Madrid

13-03-2022 12:58

Gianluigi Donnarumma begint op de bank bij het duel tussen Paris Saint-Germain en Girondins de Bordeaux. De 23-jarige sluitpost maakte een opzichtige blunder in de Champions League-kraker tegen Real Madrid en lijkt daar nu voor te worden gestraft. 

PSG trapt om 13.00 uur af tegen Bordeaux in het Parc des Princes. PSG zat in de wedstrijd tegen Real Madrid op rozen, maar werd door een bevlieging van Karim Benzema uitgeschakeld in de achtste finales van het miljardenbal. Donnarumma stond aan de basis van de gelijkmaker van De Koninklijke door de bal op knullige wijze te verspelen.

Sinds de blunderwedstrijd wordt Donnarumma in verband gebracht met een terugkeer naar Italië. Onder andere Juventus zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de jonge doelman, die op zijn zeventiende al in het nationale elftal van Italië wist door te breken. PSG staat een straatlengte voor in de Ligue 1 en kan de landstitel eigenlijk niet meer mislopen. Bordeaux staat voorlaatste en moet snel resultaten gaan halen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!