'Oranje blijft nog voor me over en daar zitten ze krap in de rechtsbuitens, toch?'

'Oranje blijft nog voor me over en daar zitten ze krap in de rechtsbuitens, toch?'

14 oktober - 10:47
Eredivisie 0 Reacties

Ché Nunnely zat jarenlang bij alle vertegenwoordigende elftallen van de KNVB, maar sinds kort hoeft hij zich niet meer te melden in Zeist. De vleugelaanvaller van Willem II kwam in totaal tot meer dan zestig interlands.

Nunnely is momenteel 22 jaar oud en zou nog mee kunnen doen bij Jong Oranje. Hij wordt echter niet opgeroepen, maar dat heeft niets te maken met het feit dat de Almeerder niet goed genoeg zou zijn. “De bond heeft besloten dat bij Jong Oranje alleen spelers mogen worden geselecteerd die mee mogen doen aan het EK van volgend jaar”, zegt de aanvaller tegen het Brabants Dagblad. “En daar hoor ik niet bij, want dan ben ik te oud voor dat team.”

Dat zou betekenen dat de interlandloopbaan van Nunnely erop zit. De Tricolore grijnst. “Nou, dan blijft het grote Nederlands elftal nog over, toch? En daar zitten ze krap in de rechtsbuitens, heb ik gehoord. Jammer natuurlijk, maar een paar dagen rust in zo’n interlandbreak is ook wel lekker. Dat biedt mij de gelegenheid om naar mijn familie in Almere te gaan. Ik blijf tegenwoordig vaker in Tilburg, want op en neer naar Almere is toch best een gedoe.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie