Nieuws

AD: Nelson is klaar voor minuten bij Feyenoord, maar krijgt nog geen basisplaats

AD: Nelson is klaar voor minuten bij Feyenoord, maar krijgt nog geen basisplaats

14-10-2021 09:50

Fans van Feyenoord kunnen binnenkort gaan genieten van Reiss Nelson. De Engelse aanvaller, die gehuurd wordt van Arsenal, traint voluit mee met de Rotterdammers en zijn Eredivisie-debuut laat derhalve niet lang meer op zich wachten.

Vorige week speelde Nelson al een helft mee in het met 3-0 gewonnen oefenduel met De Graafschap en nadien is hij op alle trainingen van begin tot eind van de partij geweest. De Engelsman hoeft echter nog geen basisplaats te verwachten in de eerstvolgende wedstrijd, thuis tegen RKC Waalwijk, weet het Algemeen Dagblad.

Toen Nelson op de slotdag van de transferperiode binnen werd gehaald, vertelde trainer Arne Slot dat hij een trainingsachterstand weg moest werken. Dat is nu dus gebeurd en komt uitstekend uit voor Feyenoord. Luis Sinisterra speelt woensdagnacht nog met Colombia tegen Ecuador en het zal voor hem lastig worden om het treffen met RKC van zaterdagmiddag te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!