Nieuws

Ajax start met verrassende namen in competitieduel met SC Cambuur

Ajax start met verrassende namen in competitieduel met SC Cambuur

11-03-2022 19:36 Laatste update: 20:13

Nicolas Tagliafico staat vrijdagavond in de basis bij Ajax tijdens het uitduel met SC Cambuur. Erik ten Hag zet Daley Blind door de schorsing van Lisandro Martinez centraal in verdediging, Tagliafico start als linksachter.

Jurriën Timber zit op de bank. Ook de Poolse doelman Przemyslaw Tyton zit voor het eerst in de dug-out. Hij werd afgelopen week aangetrokken als gevolg van het keepersprobleem bij Ajax. 

Edson Álvarez is vrijdagavond niet van de partij bij Ajax. De Mexicaan is ziek. Ten Hag kiest voor een middenveld met Davy Klaassen, Ryan Gravenberch en Steven Berghuis. Voorin speelt Ajax met de vertrouwde namen: Antony, Sébastien Haller en Dusan Tadic.

Brian Brobbey zit na weken blessureleed weer op de bank. Antony en Gravenberch moeten extra voorzichtig zijn, want bij een gele kaart zijn zij geschorst voor de klassieker tegen Feyenoord volgende week. SC Cambuur en Ajax trappen vrijdagavond om 20:00 uur af in Leeuwarden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!