Nieuws

'Kandidaat voor opvolging Overmars lijkt af te haken: Campos niet naar Ajax'

'Kandidaat voor opvolging Overmars lijkt af te haken: Campos niet naar Ajax'

11-03-2022 15:14

Luis Campos lijkt in elk geval niet de nieuwe technisch directeur van Ajax te worden. Transferexpert Fabrizio Romano weet te melden dat de Portugees zich gaat verbinden aan een andere club.

In februari viel de naam van Campos als kandidaat-opvolger van Marc Overmars bij ajax. Romano meldt nu dat aan de slag gaat als 'externe consultant' bij Celta de Vigo. De Portugees was technisch directeur bij AS Monaco en Lille OSC en vervult de rol die hij gaat vertolken bij Celta momenteel ook al bij Galatasaray.

Campos wordt gezien als de ontdekker van Kylian Mbappé en was bij AS Monaco ook verantwoordelijk voor de verkoop van de Franse ster. Bij Lille zorgde de transfergoeroe voor het transfervrij aantrekken van Rafael Leão, die later voor dertig miljoen euro naar AC Milan vertrok.

Het betekent dat de 57-jarige technisch directeur niet meer beschikbaar lijkt voor de vacature bij de koploper van de Eredivisie. Een alternatief zou kunnen zijn dat Campos een dubbelfunctie gaat vervullen. Mocht dit niet zo zijn dan blijft de zoektocht voortduren voor Edwin van der Sar en co.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!