Nieuws

Xavi lyrisch over Barça-huurling van Galatasaray: 'Hij was echt fenomenaal'

Xavi lyrisch over Barça-huurling van Galatasaray: 'Hij was echt fenomenaal'

11 maart - 11:07 Laatste update: 14:45
0

In Camp Nou was er donderdagavond één grote uitblinker tijdens de Europa League-wedstrijd tussen FC Barcelona en Galatasaray. De door Barça verhuurde doelman Iñaki Peña bleek meermaals een groot obstakel te zijn voor de Catalanen bij het zoeken naar een doelpunt tegen de Turken.

Memphis stuitte tweemaal op de doelman. "Hij was echt fenomenaal", looft Xavi Peña. De Barça-trainer verwacht dat de sluitpost deze zomer weer terugkeert op vertrouwde bodem. "Het was het idee om hem te verhuren en weer terug te laten keren. Dat is niet veranderd. Hij was zo moedig om te vertrekken en ik ben blij voor hem."

Volgend seizoen is het de bedoeling dat de jeugdexponent van La Masia de concurrentiestrijd aangaat met Marc-André ter Stegen. Tweede doelman Neto Murara staat op de nominatie om na dit seizoen te vetrekken. De Spaanse media zijn ook lyrisch over de uitblinker. 'Hij straalde in Camp Nou. Iñaki leverde donderdag het bewijs dat Barcelona ook geweldige keepers kan opleiden. Hij heeft zich kandidaat gesteld', stelt Mundo Deportivo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie