Nieuws

'Grove maatregelen bij PSG: Neymar moet weg na debacle in Madrid'

'Grove maatregelen bij PSG: Neymar moet weg na debacle in Madrid'

11-03-2022 09:00

Neymar zou volgens de gerenommeerde journalist Romain Molina moeten vetrekken bij Paris Saint-Germain. Eigenaar Qatar Sports Investments zou van de Braziliaanse ster af willen na de uitschakeling tegen Real Madrid in de achtste finale van de Champions League.

Na de 3-1 nederlaag in Madrid is er van alles gaande bij de Parijzenaren. Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi misdroeg zich na de wedstrijd tegenover Danny Makkelie en is tot de orde geroepen in Doha. De eigenaren willen nu ook grovere maatregelen nemen door Neymar naar de uitgang te bewegen, beweert de voor de BBC en New York Times werkzame Molina in een Youtube-video.

De Braziliaan is de ster binnen en buiten het veld in Parijs sinds de dribbelaar in 2017 voor 222 miljoen euro overgenomen werd van FC Barcelona. De dertigjarige buitenspeler werd gehaald om PSG verder te brengen in de Champions League, maar tot op heden werpt dat nog niet echt zijn vruchten af. Als de Parijzenaren daadwerkelijk van hem af willen, zullen ze een geschikte koper moeten vinden. Neymar ligt namelijk nog vast tot medio 2025 en verdient een topsalaris.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!