Nieuws

'Donnarumma kan terugkeren naar Italië na flater tegen Real'

'Donnarumma kan terugkeren naar Italië na flater tegen Real'

11-03-2022 08:35 Laatste update: 10:09

Gianluigi Donnarumma heeft bij Paris Saint-Germain nog niet het niveau kunnen bereiken dat hij bij AC Milan aantikte. De Italiaanse doelman stond aan de basis van de 1-1 tegen Real Madrid in de Champions League en kon niet voorkomen dat PSG uiteindelijk met 3-1 werd verslagen in Estadio Santiago Bernabéu. Juventus lijkt de 23-jarige sluitpost te willen aantrekken. 

Met de tekst 'Kom naar huis, Gigio' kopt het Italiaanse La Gazetta dello Sport. De roze krant ziet dat Donnarumma zijn speelminuten moet delen met Keylor Navas. 'Sinds het begin van het seizoen heeft de Italiaan te maken met een koude ontvangst, waarmee hij de overduidelijke populariteit van zijn rivaal Keylor Navas moet betalen. Maar het geknoei in Madrid heeft alle krediet die de afgelopen maanden zijn opgebouwd, weggewerkt.'

Donnarumma staat tot medio 2026 onder contract bij de Parijzenaren, maar de krant weet dat de doelman vooral in Italië op handen wordt gedragen. 'Hij (Donnarumma) verdient negen miljoen per jaar in Parijs. Hoge bedragen voor een talent dat blijkbaar overal bewonderaars heeft. Vooral in Italië. Juventus flirtte lang met hem: zo lang dat veel mensen dachten dat de doelman vorig jaar transfervrij bij de Oude Dame zou neerstrijken.'

'De doelman verliet Milaan om nieuwe ervaringen op te doen. Hij realiseerde zich echter ook dat er in Parijs een ander soort omgeving is. Hij is de eerste die om zich heen zal kijken en wellicht terugkeert naar Italië', besluit de sportkrant. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!