Nieuws

Seuntjens staat voor vertrek uit Europa: 'Kan een heel bijzonder avontuur worden'

Seuntjens staat voor vertrek uit Europa: 'Kan een heel bijzonder avontuur worden'

10-03-2022 16:57

Ralf Seuntjens staat op het punt om een transfer naar Japan te maken. NAC Breda heeft een verbeterde aanbieding ontvangen van derdedivisionist Imbari en het lijkt tot een akkoord te komen. De kans is groot dat Seuntjens vrijdagavond tegen zijn oude club De Graafschap zijn laatste wedstrijd speelt in het shirt van de Brabanders.

De spits tekende afgelopen zomer nog een contract bij NAC, maar ziet een vertrek naar Azië wel zitten. "Het kan op mijn 33ste een heel bijzonder avontuur worden in Japan als ik voor twee of drie jaar teken", zegt Seuntjens tegen BN DeStem. Imbari legde eerder al een bod neer bij NAC, maar de club veegde dat van tafel. Nu zijn de Japanners met een verbeterde aanbieding over de brug gekomen en lijken de clubs een akkoord te naderen.  

Seuntjens zelf hoopt ook op een overeenstemming, maar is gefocust op de belangrijke wedstrijd tegen De Graafschap. "Zoals het er nu voorstaat, speel ik morgen. Ik sta onder contract bij NAC. Zolang er geen akkoord is tussen de clubs en er niks getekend is én het niet officieel rond is, ben ik speler van NAC."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!