Nieuws

Landzaat begint aan interim-klus bij Willem II: supporters niet welkom

Landzaat begint aan interim-klus bij Willem II: supporters niet welkom

10-03-2022 13:01

De supporters die donderdag de eerste training van interim-trainer Danny Landzaat wilden bezoeken kwamen bedrogen uit. Willem II liet geen bezoekers toe, zo meldt het Brabants Dagblad.

Na het ontslag van Fred Grim hadden de Tilburgers woensdag een dag vrij, om vervolgens donderdag officieel een nieuwe start te maken. Landzaat wil zonder al te veel afleiding toewerken naar de degradatiekraker tegen Fortuna Sittard komende zondag. Samen met fysiektrainer Chima Onyeike en keeperstrainer Peter den Otter stond de oud-international voor het eerst als hoofdtrainer op het veld.

De supporters die deze training wilden bijwonen werden niet toegelaten op het trainingscomplex van de Tricolores. Op het allerlaatste moment werd besloten dat de training niet toegankelijk was voor fans, waarop de trouwe aanhang een eind verder de ontwikkelingen bij hun club bespraken.

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Willem II trainer Grim ontslagen had en sindsdien is het speculeren over een opvolger. Tot deze bekend is neemt Landzaat de honneurs waar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!