Nieuws

Promes blij voor Til: 'Maar waarom scoorde hij niet voor Spartak?'

Promes blij voor Til: 'Maar waarom scoorde hij niet voor Spartak?'

13-10-2021 22:55

Guus Til heeft zijn loopbaan bij Feyenoord nieuw leven ingeblazen, maar Quincy Promes toont zich niet snel onder de indruk. De 29-jarige aanvaller van Spartak Moskou vraagt zich af waarom de middenvelder het bij de Russische club niet liet zien.

Til maakte in de zomer van 2019 de overstap van AZ naar Spartak. Promes keerde begin dit kalenderjaar terug bij de club, maar de twee speelden nog niet samen. De in Zambia geboren middenvelder speelde vorig seizoen op huurbasis bij SC Freiburg en vond afgelopen zomer onderdak bij Feyenoord. 

Daar maakt Til dusdanig veel indruk dat bondscoach Louis van Gaal hem bij het Nederlands elftal haalde. Promes houdt de verrichtingen van zijn clubgenoot in Rotterdam echter niet in de gaten. "Nee, ik ben niet geïnteresseerd in Feyenoord. Ik hoor in die zin bij Ajax", zegt hij op de website van de Russen. "Wanneer Guus het opneemt tegen mijn mensen uit Amsterdam, dan zal ik kijken. Ik ben blij voor hem, maar waarom scoorde hij niet zoveel voor Spartak?"

Zowel Promes als Til heeft een contract tot medio 2024 bij Spartak.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!