Nieuws

'Ploeggenoten schieten te hulp in kleedkamer PSG na debacle tegen Real Madrid'

'Ploeggenoten schieten te hulp in kleedkamer PSG na debacle tegen Real Madrid'

10-03-2022 09:32

Nadat Paris Saint-Germain gisteren vroegtijdig afzwaaide in de Champions League, liepen de gemoederen woensdagavond hoog op in de kleedkamer van de Parijzenaren. Waar manager Mauricio Pochettino en voorzitter Nasser Al-Khelaïfi op zijn zachts gezegd niet blij waren met het optreden van Danny Makkelie, vlogen Gianluigi Donnarumma en Neymar elkaar in de haren.

De Italiaanse sluitpost die afgelopen zomer nog tot speler van het EK werd uitgeroepen, ging dramatisch in de fout bij de 1-1 van Karim Benzema. Na deze gelijkmaker vond Real Madrid de energie terug die het nodig had om de Parijzenaren zonder resultaat naar huis te sturen.

Volgens Marca was er sprake van een hevige woordenwisseling. De Brazilliaanse superster kon het niet laten om de fout van zijn teamgenoot te benoemen. Hier was Donnarumma niet van gediend en hij wees daarna op zijn beurt Neymar op zijn balverlies waardoor Benzema de 2-1 kon maken. Als gevolg wilde beide spelers elkaar fysiek belagen, maar hier staken ploeggenoten een stokje voor waardoor de situatie niet escaleerde. 

Het is niet de eerste keer dat PSG het miljoenenbal vroegtijdig verlaat. Sinds de overname van de geldschieters uit Qatar in 2011, is het de vierde keer dat we de Fransen niet meer terugzien in de kwartfinales. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!