Nieuws

Koeman wederom onderwerp van gesprek bij Barça: 'Alleen maar lof voor hem'

Koeman wederom onderwerp van gesprek bij Barça: 'Alleen maar lof voor hem'

09-03-2022 15:41

Ronald Koeman is andermaal het onderwerp van gesprek bij FC Barcelona. Xavi kreeg in de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel met Galatasaray vragen over de teksten van zijn voorganger van afgelopen week.

Koeman reageerde voor het eerst op zijn ontslag bij Barcelona. De ex-bondscoach van Oranje gaf aan dat het hem veel pijn heeft gedaan en vond het ook apart dat er ineens geld was voor de komst van bijvoorbeeld Ferran Torres. "Over veel dingen ben ik blij en tevreden", aldus Xavi. "Koeman en ik verschillen van visie en het kostte tijd om die dingen te veranderen. We hebben stappen gemaakt. Het gaat goed, maar we hebben nog niets bereikt. Ik ben positief over Koeman en heb niets anders dan lof voor hem."

Op de vraag wat de stand van zaken zou zijn als hij eerder zou zijn ingestapt reageert de Spanjaard als volgt: "Dat is iets wat we nooit zullen weten. Ik ben Laporta in ieder geval dankbaar. We hebben samen met Mateu (Alemany, red.) en Jordi (Cruijff, red.) een goed team samengesteld. Deze president heeft geen twee gezichten en daar ben ik blij mee."

FC Barcelona treft donderdagavond Galatasaray in de achtste finale van de Europa League. De ploeg van Frenkie de Jong en consorten hoopt het toernooi te winnen. In de Primera División staan de Catalanen momenteel derde, wat plaatsing voor de Champions League zou betekenen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

No Poll