Nieuws

 ‘Ook tegen AS Roma geen basisplaats voor Bazoer: Vitesse kan borst natmaken’

‘Ook tegen AS Roma geen basisplaats voor Bazoer: Vitesse kan borst natmaken’

09-03-2022 14:59 Laatste update: 14:10

Thomas Letsch houdt de verdediging van Vitesse in stand tegen AS Roma. In de achtste finale van de Conference League lijkt de Duitse coach wederom de voorkeur te geven aan Dominik Oroz in plaats van Riechedly Bazoer, meldt De Gelderlander.

In de vorige ronde van de Conference League haakte Bazoer met fitheidsklachten af voor het uitduel met Rapid Wien. Daarna moest de verdediger op de bank plaatsnemen tegen achtereenvolgens FC Utrecht, wederom Rapid Wien, NEC en Sparta. Afgelopen vrijdag viel de zesvoudig international zes minuten voor tijd in tegen de Rotterdammers.

De verdediger annex middenvelder lijkt zijn basisplaats al een tijdje definitief verloren te zijn aan Oroz. De Oostenrijker speelde de afgelopen vijf wedstrijden, werd de held van de Gelderse derby met twee goals en maakt een sterke indruk. Vermoed wordt dat de verdediger naast Danilho Doekhi rechts in het centrum start.

Donderdagavond treedt Vitesse aan tegen het AS Roma van José Mourinho. De Romeinen waren een van de zwaarst mogelijke tegenstanders voor de Arnhemmers. De nummer zes van de Eredivisie kan dus zijn borst natmaken.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Houwen; Dasa, Oroz, Doekhi, Rasmussen, Wittek; Bero, Tronstad, Domgjoni; Openda, Grbic.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!