Nieuws

Promes hoopt op 'Oranje-bonus': 'Meneer Van Gaal kent mijn potentie'

Promes hoopt op 'Oranje-bonus': 'Meneer Van Gaal kent mijn potentie'

13-10-2021 21:28

Quincy Promes heeft gereageerd op zijn absentie in het Nederlands elftal. De 29-jarige aanvaller stelt op de clubsite van Spartak Moskou dat bondscoach Louis van Gaal weet wat hij kan.

Promes maakte onder Frank de Boer nog deel uit van de EK-selectie, maar Van Gaal doet geen beroep op hem. De keuzeheer gaf aan dat de oud-Ajacied geen uitnodiging hoeft te verwachten zolang hij verdachte is in het steekincident.

Spartak Moskou houdt er zijn eigen lezing op na en stelt dat Promes ontbrak, nadat hij net is hersteld van een blessure. "Het is altijd moeilijk om terug te keren in het Nederlands elftal", reageert de geboren Amsterdammer. "De bondscoach kan uit veel spelers kiezen. Het is mij gelukt om in de afgelopen zeven jaar vijftig interlands te spelen. Als ik in goede vorm ben en weer wordt opgeroepen, dan ga ik. Ik zie het als een extra bonus."

"Meneer Van Gaal kent mijn potentieel, maar ik ben nu gefocust op Spartak", besluit Promes.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!