Reactie

PSV-zwaktes zijn bekend bij Kopenhagen: 'Die houd ik liever voor me'

PSV-zwaktes zijn bekend bij Kopenhagen: 'Die houd ik liever voor me'

09-03-2022 10:02

Kevin Diks is klaar voor het Conference League-treffen met PSV donderdagavond. De Nederlandse rechtsback van FC Kopenhagen weet dat het een zwaar tweeluik zal worden.

"Ik hoop dat ze ons een beetje onderschatten, maar dat zou niet verstandig zijn", zegt de oud-Feyenoorder tegenover De Telegraaf. "We spelen heel dynamisch, krijgen over het algemeen weinig goals tegen en scoren makkelijk."

Diks weet dat de Denen uit moeten kijken tegen PSV. "Een goede ploeg, een mooie mix van sluwe, ervaren voetballers en jonge talenten. Op de helft van de tegenstander vind ik PSV zelfs heel sterk. Maar als ik hun wedstrijden bekijk, zie ik ook wel zwaktes. Welke? Die houd ik liever even voor me."

Donderdagavond spelen PSV en FC Kopenhagen in het Philips Stadion tegen elkaar in de achtste finale van de Conference League. Diks hoopt op een goed resultaat. "Om het volgende week in Kopenhagen te kunnen afmaken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!