Nieuws

'Alle seinen op groen: Van Wonderen bereikt akkoord met Heerenveen'

'Alle seinen op groen: Van Wonderen bereikt akkoord met Heerenveen'

09-03-2022 08:22 Laatste update: 08:48

Kees van Wonderen lijkt de nieuwe trainer van sc Heerenveen te gaan worden. De komst van de 53-jarige trainer is een kwestie van tijd, laat de Leeuwarder Courant weten.

De lokale krant meldt dat vrijwel alle seinen op groen staan voor de aanstelling van Van Wonderen. De kans is dus erg groot dat de huidige trainer van Go Ahead Eagles volgend seizoen het stokje gaat overnemen van interim-trainer Ole Tobiasen. De ex-speler van Feyenoord was al een langere periode een serieuze kandidaat voor Heerenveen. Afgelopen weken hebben de twee partijen diverse gesprekken gevoerd. De LC schrijft dat enkel de vraag rest wanneer het nieuws wereldkundig gemaakt wordt.

Van Wonderen maakte eerder dit jaar al bekend dat hij Go Ahead Eagles aan het eind van het seizoen zou verlaten, omdat hij toe zou zijn aan een nieuw avontuur. De 53-jarige is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in Deventer. Hij promoveerde vorig seizoen op spectaculaire wijze naar de Eredivisie. Go Ahead Eagles staat momenteel op de elfde plek in de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!