Nieuws

Gnabry tevreden na Salzburg-slachting: 'Voelde weer als Bayern'

Gnabry tevreden na Salzburg-slachting: 'Voelde weer als Bayern'

08-03-2022 23:26 Laatste update: 09-03-2022 00:07

Serge Gnabry is te spreken over de prestaties van zijn ploeg na de 7-1 overwinning van Bayern München op Red Bull Salzburg. Der Rekordmeister speelde de afgelopen weken wisselvallig, maar was dinsdagavond weer op dreef en maakte gehakt van de ploeg uit Oostenrijk. 

"Ik ben erg blij. Niemand had dit resultaat verwacht na de afgelopen weken, maar het voelde geweldig om op het veld te staan en niet op te houden met scoren. Het voelde weer als Bayern, dus wij zijn erg blij", zegt een opgeluchte Gnabry voor de camera's van beIN Sports

"Het is altijd makkelijker als je al 2-0 voorstaat na een paar minuten, maar op het einde stopten we niet. Soms ga je op het einde wat rustiger spelen, maar wij bleven aanvallen", besluit Gnabry. 

Door twee benutte strafschoppen van Robert Lewandowski stond Bayern al snel met 2-0 voor tegen Salzburg. Gnabry mocht de 4-0 op zijn rekening nemen. Uiteindelijk won Bayern met 7-1 en is de Duitse ploeg kwartfinalist in de Champions League. Lewandowski maakte tegen de Oostenrijkers de snelste hattrick ooit in de geschiedenis van het miljardenbal. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!