Nieuws

Carragher haalt uit naar 'slappe' Van de Beek na kansloze nederlaag tegen Spurs

Carragher haalt uit naar 'slappe' Van de Beek na kansloze nederlaag tegen Spurs

08-03-2022 23:15 Laatste update: 23:24

Jamie Carragher heeft na de kansloze 5-0 nederlaag van Everton FC tegen Tottenham Hotspur hard uitgehaald naar de werklust van The Toffees. De analist en oud-speler van onder meer Liverpool FC haalde Donny van de Beek aan als voorbeeld en sprak van een 'slappe' mentaliteit en gebrek aan werklust. 

De analist is van jongs af aan supporter van Everton en haalt uit naar de spelers. Op Sky Sports was Carragher niet mild voor Van de Beek: "Zijn gebrek aan atleticisme en fysiek is een indicatie van een beangstigend probleem bij Everton", zegt de oud-voetballer. Van de Beek werd na een klein uur door manager Frank Lampard naar de kant gehaald.

"Wanneer je teams ziet die het het slechtst doen in uitwedstrijden, denk je als eerste dat ze zwak en soft zijn. Dat mag Everton niet overkomen. Echt niet", sprak de teleurgestelde Carragher. "Als Everton niet de kwaliteit heeft, moeten ze volop in de duels knallen. De verdediging is van Championship-niveau, als ze niet fysiek zijn gaat het heel moeilijk worden om niet te degraderen", besluit Carragher. 

Everton staat momenteel één punt boven de degradatiezone. Onder andere Van de Beek en Dele Alli kwamen in januari over om het team te versterken. The Toffees verloren de afgelopen drie wedstrijden op rij in de Premier League en zijn allesbehalve veilig. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!