Update: 'Ambitieus Newcastle loopt blauwtje bij Rodgers'

Update: 'Ambitieus Newcastle loopt blauwtje bij Rodgers'

13 oktober - 20:03 Laatste update: 21:58
Premier League 0 Reacties

Brendan Rodgers is de beoogde nieuwe manager van Newcastle United. De schatrijke Saudische eigenaren van The Magpies willen dat de 48-jarige Noord-Ier overkomt van Leicester City, zo weet transferexpert Gianluca Di Marzio.

Steve Bruce staat momenteel nog aan het roer op St. James' Park, maar de verwachting is dat hij spoedig plaats moet maken. Newcastle werd al in verband gebracht met Antonio Conte, maar volgens Di Marzio gaat de voorkeur van de Noord-Engelsen uit naar Rodgers. Hij zou zelfs op 'pole position' liggen. Newcastle moet wel diep in de buidel tasten om hem los te weken. Hij heeft een clausule in zijn contract van liefst zestien miljoen euro.  

Rodgers is sinds februari 2019 de manager van Leicester, dat moeizaam aan het nieuwe seizoen is begonnen. The Foxes staan momenteel dertiende in de Premier League. Vorig jaar liep de club slechts op één punt Champions League-voetbal mis. Rodgers had eerder onder meer Swansea City, Liverpool en Celtic onder zijn hoede.

Update: Newcastle United heeft een blauwtje gelopen bij Brendan Rodgers. De Noord-Ierse manager was in beeld op St. James' Park, maar hij is gelukkig bij Leicester City en denkt nog veel te kunnen bereiken met The Foxes. Dat meldt Sky Sports woensdagavond.

De Britse omroep weet dat Luis Campos nog wel in beeld is als technisch directeur. De 57-jarige Portugees staat zeer hoog aangeschreven en leverde vooral in Frankrijk uitmuntend werk. Zowel bij AS Monaco (2017) als Lille OSC (2021) zette hij een ploeg neer die de hegemonie van Paris Saint-Germain wist te doorbreken. Hij vertrok wel bij laatstgenoemde club vanwege financiële problemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie