Nieuws

Bijl staat mogelijk voor terugkeer naar Eredivisie: 'Kan interessant zijn'

Bijl staat mogelijk voor terugkeer naar Eredivisie: 'Kan interessant zijn'

08-03-2022 13:57

FC Groningen heeft plannen om Glenn Bijl op te pikken in Rusland, meldt RTV Noord. De rechtsback maakte deze zomer de overstap van FC Emmen naar Krylja Sovetov Samara.

Deze week werd bekend dat er een speciale transferwindow zal gaan plaatsvinden tot 7 april. Spelers die er voor 10 maart niet zelf met hun club uitkomen, mogen hun contract opschorten tot 30 juni. Op dat moment is de speler transfervrij en dat betekent dat de mogelijkheid ontstaat om bij een andere club te tekenen.

Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van Groningen, geeft aan de mogelijkheden momenteel te onderzoeken. "We zijn nu aan het uitzoeken hoe de nieuwe regels precies zijn. Glenn kan voor ons een interessante speler zijn en ik ben op dit moment ook wel wat in contact met hem. Ik heb dit ook nog niet met de technische staf besproken", zegt Fledderus.

Met Bijl hoopt Groningen zijn gewenste rechtsback te vinden. Eerder was Pelé van Anholt al in beeld, maar de oud-speler van Heerenveen werd in zijn proefperiode niet goed genoeg bevonden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!