Nieuws

De Boer kritisch voor Stengs: 'Af en toe is het slappe hap, dat weet hij zelf ook'

De Boer kritisch voor Stengs: 'Af en toe is het slappe hap, dat weet hij zelf ook'

08-03-2022 09:25

Calvin Stengs was zaterdag belangrijk voor zijn club OGC Nice in de Ligue 1-kraker tegen Paris Saint-Germain. De Nederlandse buitenspeler verzorgde de assist bij de 1-1, maar is niet helemaal tevreden over zijn debuutseizoen.

"In het begin startte ik nog vaak in de basis en toen had ik ook het gevoel dat het goed ging", aldus Stengs tegenover Rondo. "Op een gegeven moment maakte ik wat minder minuten. Laatst hadden we een week met mooie duels waarin ik helemaal geen minuten maakte. Dan ga je toch aan jezelf twijfelen. Het is aan mezelf om meer te doen."

Ronald de Boer, broer van Stengs' schoonvader Frank, neemt geen blad voor de mond. "Af en toe is het slappe hap", zegt de analist. "Dat hebben we tegen hem ook gezegd. Hij moet wat sterker worden. Fysiek kan hij nog stappen maken. Technisch en qua inzicht zit het wel goed."

"Dat weet ik zelf ook en deze competitie is daarvoor gemaakt", reageert Stengs. "Maar ik moet mijn technische gedeelte wel blijven houden, dat is mijn kwaliteit", sluit de oud-AZ’er af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!