Nieuws

Aad de Mos verwacht spannende titelrace tussen 'arrogant' Ajax en 'hongerig' PSV

Aad de Mos verwacht spannende titelrace tussen 'arrogant' Ajax en 'hongerig' PSV

07-03-2022 16:25

Aad de Mos denkt dat de strijd om het kampioenschap tot de laatste dag spannend blijft. De analist ziet Ajax ploeteren en vindt PSV hongerig overkomen.

PSV pakte zondagmiddag virtueel de koppositie in de Eredivisie door met 3-1 te winnen van Heracles Almelo. Ajax ontsnapte later op de dag in de eigen Johan Cruijff Arena door in de laatste minuut te winnen van RKC Waalwijk (3-2). Door de nipte overwinning stonden de Amsterdammers aan het eind van de speelronde weer bovenaan. Het verschil tussen beide bedraagt maar twee punten waardoor de titelrace nog altijd in volle gang is.

"Bij Ajax zie je dat ze arrogant blijven. De titelrace zal tot de laatste dag spannend blijven," stelt de Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Ajax heeft een hele moeilijke periode nu en dat gaat zich doorzetten. Het is begonnen tegen Willem II, je zag het tegen Benfica, tegen Go Ahead Eagles en gister tegen RKC Waalwijk was het weer kantje boord. Wie zegt mij dat dat zomaar gaat veranderen?"

Over PSV is de analist een stuk positiever. "In het voetbal moet je er elke keer staan en elke keer honger blijven houden. Ik vind dat PSV honger heeft. Dat voel en zie ik", besluit de Mos.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!