João Félix: 'Ik denk dat ik me kan meten met Haaland en Mbappé'

João Félix: 'Ik denk dat ik me kan meten met Haaland en Mbappé'

João Félix heeft zijn torenhoge verwachtingen na zijn transfer van Benfica naar Atlético Madrid nog niet kunnen inlossen, al verwacht hij zich wel te kunnen meten met de grootste talenten op aarde. In een interview met TNT Sports geeft hij aan dat blessures hem in de weg zitten.

Twee jaar geleden ruilde Félix zijn thuisland voor 120 miljoen in voor Madrid, waardoor hij de duurst verkochte speler van Benfica ooit werd. Bij Atlético Madrid gaat het nog niet helemaal zoals gehoopt. In het interview krijgt hij de vraag of hij zich meet met Erling Haaland en Kylian Mbappé.

"Dat denk ik wel", antwoordt de aanvallende middenvelder. "Ik heb nog niet mijn hoogste niveau bereikt. De afgelopen jaren heb ik veel blessures gehad. Ik heb nog geen volledig jaar gehad zonder dat ik geblesseerd ben geraakt. Als dat wel lukt, denk ik dat ik om die titel kan strijden", licht Félix toe. Ook beantwoordt hij desgevraagd of hij het ziet zitten met Neymar te spelen. "We kunnen prima samen spelen, dat is altijd makkelijk als je goede spelers tegenover je hebt. Ik zou op een dag graag met hem spelen, je weet het nooit."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie