Nieuws

'Suárez stoort zich aan langzame onderhandelingen Atlético, zomervertrek dreigt'

'Suárez stoort zich aan langzame onderhandelingen Atlético, zomervertrek dreigt'

07-03-2022 12:22 Laatste update: 12:36

Luis Suárez stoort zich aan de onduidelijkheid van zijn toekomst bij Atlético Madrid. De Uruguayaan tekende in 2020 een contract voor twee jaar en heeft nog niets gehoord van de club over een eventuele verlenging. Onder andere Ajax krijgt wellicht de kans geboden de spits in de zomer over te nemen. 

Marca weet te melden dat El Pistolero ontevreden is met de stilte rondom zijn contract. De Spaanse krant schrijft dat het de bedoeling was dat de Rojiblancos het contract van Suárez zouden verlengen, maar vier maanden voor tijd is dit nog niet ter sprake gekomen. 'Het gebrek aan nieuws irriteert Suárez. Zijn wens om tot in ieder geval volgend jaar op het hoogste niveau te spelen, is duidelijk. De Uruguayaan wil namelijk nog deelnemen aan het WK in Qatar dat eind dit jaar wordt gespeeld', schrijft de krant. 

Suárez speelde onder andere bij Ajax, Liverpool FC en FC Barcelona en wist altijd furore te maken. 'Ondertussen houdt de telefoon in de dichtbijzijnde omgeving van Suárez niet op met rinkelen. Teams waar hij speelde, zoals Ajax (zoals gemeld door Sky Italia en bevestigd door Marca), hebben naar hem gevraagd, evenals Inter Milan en Sevilla.'

De krant ziet ook de mogelijkheid dat Suárez zijn huidige club 'te grazen neemt', zoals de Uruguayaan eerder al deed na zijn plotselinge vertrek bij Barcelona. 'Als Suárez niet verder kan bij Atlético, kan hij 'revanche nemen', zoals hij met zijn vorige club deed die hem in de kou lieten staan.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!