Nieuws

Ex-Ajacied Idrissi heeft eindelijk primeur te pakken in Primera División

Ex-Ajacied Idrissi heeft eindelijk primeur te pakken in Primera División

06-03-2022 16:18 Laatste update: 21:08

Oussama Idrissi heeft eindelijk zijn eerste Primera División-treffer te pakken. Zondagmiddag scoorde de huurling van Sevilla voor Cádiz, dat het opnam tegen Rayo Vallecano.

De afgelopen anderhalf jaar kwam de Marokkaan sporadisch in actie voor Sevilla. Dit zorgde al voor een verhuur aan Ajax vorig jaar. Dit jaar wordt de buitenspeler sinds de winter verhuurd aan Cádiz in de jacht op meer speelminuten. In zijn derde wedstrijd voor de nummer achttien van Spanje heeft de oud-Ajacied laten zien wat hij waard is.

Tien minuten na rust was het Idrissi die de assist verzorgde bij de goal van Rubén Alcaraz. Dit betekende een 1-0 voorsprong. Net na een uur spelen was het de vleugelspeler zelf die voor de 2-0 zorgde. Idrissi profiteerde van een catastrofale blunder van Luca Zidane, zoon van Zinédine Zidane. De keeper liet de bal na uit te zijn gekomen zomaar uit zijn handen glippen.

Het was voor Idrissi zijn eerste treffer in de Primera División en tevens zijn eerste goal sinds zijn vertrek bij AZ anderhalf jaar geleden. Zowel bij Sevilla als Ajax kwam de Bergenaar niet tot scoren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!