Groenendijk aan de slag bij Antalyaspor: 'De club wil een nieuwe koers varen'

Groenendijk aan de slag bij Antalyaspor: 'De club wil een nieuwe koers varen'

13 oktober - 17:14
Süper Lig 0 Reacties

Alfons Groenendijk heeft een nieuwe baan in de voetballerij. De oud-trainer van onder meer Willem II en ADO Den Haag vertrekt naar Antalyaspor, waar hij de assistent van Nuri Sahin wordt. 

Sahin bekleedt sinds vorige week een dubbelfunctie van zowel speler en trainer bij de nummer veertien van Turkije. Groenendijk werd woensdag gepresenteerd als nieu staflid. "Op zondag 3 oktober ben ik benaderd en gisteren is het rond gekomen. Voor mij is dit een prachtige uitdaging. Het schijnt een heel mooie stad te zijn en geweldig gelegen. Ik was het thuis zitten ook wel beu en dit komt als geroepen", zegt hij in gesprek met Leiden Amateurvoetbal.

Groenendijk heeft in eerste instantie een contract van zeven maanden getekend, maar wil zich daar niet aan vastklampen. "In principe is het voor zeven maanden, maar wellicht langer wanneer het een succes wordt", erkent hij. De 57-jarige Leidenaar licht toe waarom hij de stap naar de Süper Lig ziet zitten. "Zoals bekend leeft het voetbal in Turkije enorm en ik vind het mooi om deel te gaan uitmaken van een project. De club wil een nieuwe koers gaan varen en ik wil daar graag een bijdrage aan leveren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie