Nieuws

'PSV toch niet nieuwe bestemming van Braziliaans talent'

'PSV toch niet nieuwe bestemming van Braziliaans talent'

05-03-2022 10:41 Laatste update: 13:48

PSV gaat zich niet versterken met Sávio Moreira de Oliveira. GOAL meldt dat Manchester City de zeventienjarige vleugelaanvaller uit Brazilië volgend seizoen zal stallen bij Troyes, de huidige nummer zeventien van de Ligue 1.

De Italiaanse journalist Fabrizio Romano, Voetbal International en het Eindhovens Dagblad wisten onlangs te melden dat PSV in gesprek was met Manchester City over het huren van Savinho. Troyes is tevens onderdeel van de City Football Group, het voetbalimperium achter Manchester City.

Manchester City heeft nu besloten dat Savinho niet naar PSV, maar naar Troyes zal vertrekken. The Citizens hebben een akkoord bereikt met Atlético Mineiro over een transfersom van totaal 12,5 miljoen euro: een vaste transfersom 6,5 miljoen euro, die door bonussen met zes miljoen euro kan oplopen. Sávio zou komende zomer aanluiten bij Jong PSV. Hij is een linksbenig en speelde zes jeugdinterlands voor Brazilië Onder 16.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!