Transfernieuws

'Haast geboden voor Ajax: target Pepi bereikt mondeling akkoord met Wolfsburg'

'Haast geboden voor Ajax: target Pepi bereikt mondeling akkoord met Wolfsburg'

13-10-2021 15:12 Laatste update: 15:14

Ricardo Pepi, die ook in beeld is bij Ajax, is hard op weg naar VfL Wolfsburg. De Amerikaanse aanvaller zou al persoonlijk akkoord zijn met de Duitse club.

Dat weet 90Min. Er zijn veel clubs die Pepi op de radar hebben, waaronder Ajax. De Amsterdammers hebben hun interesse nog niet concreet gemaakt. Wolfsburg doet deed dus wel en is al persoonlijk akkoord met Pepi. Nu moeten Die Wölfe nog onderhandelen met FC Dallas. Pepi zal naar verluidt rond de negen miljoen euro moeten kosten. De achttienjarige spits heeft nog een vijfjarig contract, dus Dallas kan hoog in de boom gaan zitten.

In dit MLS-seizoen kan Pepi goede cijfers overleggen. Hij was in 27 competitieduels goed voor dertien treffers en twee assists. Vorige maand maakte Pepi ook zijn debuut bij de Verenigde Staten. In deze interlandperiode werd hij opnieuw opgeroepen en mocht hij spelen tegen Jamaica en Panama.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!