Nieuws

'Clubs met interesse in Dembélé haken af, langer verblijf bij Barça lonkt'

'Clubs met interesse in Dembélé haken af, langer verblijf bij Barça lonkt'

04-03-2022 15:19

FC Barcelona heeft de kans op een langer verblijf van Ousmane Dembélé zien toenemen. De interesse in de Franse buitenspeler lijkt steeds minder serieus te worden.

De clubs die eerder wel geïnteresseerd waren in Dembélé kunnen de aanvaller niet betalen en haken af, meldt Diario SPORT. Juventus en Chelsea hebben laten weten dat ze geen belangstelling meer hebben, waardoor de enige mogelijke optie Manchester United is. The Red Devils zouden wel de financiële mogelijkheden hebben om Dembélé vast te leggen, maar ook een langer verblijf bij Barça lijkt niet uitgesloten.

Lange tijd leek het erop dat Dembélé na dit seizoen zou vertrekken uit Catalonië, aangezien zijn zaakwaarnemers er niet uit kwamen met de club. Ondanks de stroeve onderhandelingen bleef de aanvaller herhalen dat hij zelf graag wilde blijven. Nu hij onder de nieuwe trainer vaker speelt en de afgelopen wedstrijden belangrijk was voor het team, is de kans vergroot dat Dembélé volgend seizoen nog steeds actief is bij Barça.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!