Analisten-rancune vergroot druk op Solskjaer: 'Ik word er helemaal ziek van'

Analisten-rancune vergroot druk op Solskjaer: 'Ik word er helemaal ziek van'

Jamie Carragher is klaar met de excuses voor Ole Gunnar Solskjaer bij Manchester United. Volgens de analist moet het afgelopen zijn met de smoesjes in het voordeel van de oefenmeester. 

Raphaël Varane en Harry Maguire kampen onder meer met blessures bij The Red Devils. Dat, in combinatie met het drukke speelschema, leidt tot smoesjes binnen de Manchester United-kringen voor mindere resultaten. "Het moet maar eens afgelopen zijn met de excuses bij Man Utd. Ik word daar helemaal ziek van. Iedere speler is daar meer dan vijftig miljoen euro waard. Het is ongelooflijk", aldus Carragher bij Manchester Evening News.

Daarmee doelt de Liverpool-icoon op Gary Neville en Roy Keane, die het in de media meermaals opnemen voor de Noorse manager. "Neville is steeds excuses aan het verzinnen voor zijn vriend Ole." Keane moet ook geloven aan de ergernis van Carragher. "Dat doen ze alleen maar omdat ze met hem gespeeld hebben. Ze roepen dingen als: ze kunnen nog geen kampioen worden, want ze missen dit en dat. De Glazers steken hun geld er niet in en ze hadden voor Kane moeten gaan. Maar dan vraag ik me af, ze hebben toch net heel veel geld voor Jadon Sancho betaald en twee meervoudig Champions League-winnaars gehaald? Ze werden tweede en verloren geen enkele uitwedstrijd. Dan is er toch nog maar één stap te zetten!?"

Carragher vergroot met zijn uitspraken de druk op Solskjaer en Manchester United, dat loodzware weken tegemoet gaat. In de Premier League speelt de ploeg achtereenvolgens tegen Leicester City, Liverpool en Tottenham Hotspur, terwijl het tweeluik met Atalanta Bergamo in de Champions League er ook tussendoor komt. In de Champions League kan de ploeg zich geen uitglijder meer permitteren, na een verliespartij en een minimale zege. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie