Nieuws

'Letsch houdt vast aan verdediging en posteert teruggekeerde Bazoer op de bank'

'Letsch houdt vast aan verdediging en posteert teruggekeerde Bazoer op de bank'

04-03-2022 10:45

Riechedly Bazoer is na een periode van afwezigheid weer terug bij Vitesse in de wedstrijdselectie voor het duel met Sparta van vrijdagavond. Thomas Letsch houdt vast aan Dominik Oroz, waardoor de zesvoudig Oranje international op de bank begint.

In navolging van de berichtgeving van De Gelderlander op donderdag, meldt Voetbal International dit nieuws nu ook. Wegens ziekte miste Bazoer de afgelopen vier wedstrijden van de Arnhemse formatie. Afgelopen zondag won Vitesse nog probleemloos de Gelderse derby tegen NEC met 4-1. Daarin groeide nota bene Oroz uit tot goudhaantje door twee treffers voor zijn rekening te nemen.

In gesprek met Vitesse TV blikt Eli Dasa vooruit op het duel met de laagvlieger. "Sparta is een hele taaie tegenstander, dat zag je ook in de wedstrijd die zij speelden tegen PSV", vertelt de Israëliër. "Bazoer is honderd procent fit en hij zal bij de wedstrijd selectie zitten", bevestigt Thomas Letsch tegenover het clubkanaal van Vitesse.

Oekraïne
De Duitser wijt vervolgens kort aandacht aan de gebeurtenissen in Oekraïne."Het zijn natuurlijk heel verschillende zaken. Als je ziet wat er in de wereld gebeurt, is het natuurlijk ongelofelijk en verschrikkelijk. Overal is oorlog vreselijk, maar nu gebeurt het ook in Europa." Hij geeft aan zich zorgen te maken over de situatie in Oost-Europa en heeft naar eigen zeggen 'al maanden geen contact' meer gehad met de Russische eigenaar Valery Oyf.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!