Nieuws

'Nog niet verlengd Gnabry-contract legt focus van Bayern bij smaakmaker Ajax'

'Nog niet verlengd Gnabry-contract legt focus van Bayern bij smaakmaker Ajax'

04-03-2022 10:32 Laatste update: 14:08

Antony heeft zichzelf in de kijker van Bayern München gespeeld. De Braziliaanse dribbelaar wordt nauwlettend gevolgd door de alleenheerser in de Bundesliga. De interesse wordt geconcretiseerd op het moment dat Serge Gnabry besluit om zijn contract niet te verlengen.

Het nieuws wordt gebracht door Christian Falk, journalist namens BILD in de podcast Bayern Insider. Het contract van Gnabry bij Der Rekordmeister loopt nog anderhalf jaar door en is nog altijd niet verlengd. Mocht het niet tot een akkoord komen tussen club en speler, dan komt Antony nadrukkelijk in beeld als opvolger.

De rechtsbuiten is niet de enige Ajacied die in de belangstelling van Bayern München staat. In een eerder stadium zaten bestuursvoorzitter Olivier Kahn en Mino Raiola al om de tafel om een eventuele overgang van Ryan Gravenberch naar Beieren te bespreken. Na afloop van het duel met AZ hulde de middenvelder van de Amsterdammers zich nog in nevelen over zijn toekomst, door min of meer te stellen dat zijn toekomst nog ongewis is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!