Nieuws

Tadic eist strafschop op bij Servië: 'Hij moet weten wie er ouder is'

Tadic eist strafschop op bij Servië: 'Hij moet weten wie er ouder is'

13-10-2021 11:30
0

Dusan Tadic laat er bij de Servische ploeg geen twijfel over bestaan wie de baas is. Uitblinker Dusan Vlahovic zorgde met twee doelpunten voor een 2-1 tussenstand, maar hij kreeg in de slotfase niet de kans zijn hattrick te volmaken.

Na de tachtigste minuut kreeg Servië een penalty. Het was de ingevallen Tadic die de bal opeiste, ondanks dat Vlahovic hem graag wilde nemen. De Servische fans namen het de Ajacied niet in dank af, wat resulteerde in een fluitconcert van het thuispubliek. "Hij moet weten wie er ouder is", vertelt Tadic tegen het Servische Informer. "Hij scoorde twee keer en ik zei dat ik hem nog wel zou helpen met de derde, maar helaas gebeurde dat niet. Er komen nog zat kansen aan hem, hij gaat nog veel goals maken."

Servië zit op rozen in Groep A. De nationale ploeg neemt het in de WK-kwalificatiecyclus alleen nog op tegen nummer twee Portugal, dat één punt minder heeft. Wanneer Servië wint, plaatst het zich rechtstreeks voor het WK in Qatar. "Als iemand ons had gezegd dat we er nu zo voor zouden staan, had ik daar meteen voor getekend. We spelen in een directe ontmoeting met Portugal voor een WK-ticket, wat is er mooier?", vraagt Tadic zich af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie