'Newcastle United start dadendrang: Werner moet eerste aankoop worden'

'Newcastle United start dadendrang: Werner moet eerste aankoop worden'

13 oktober - 11:00 Laatste update: 11:03
Premier League 0 Reacties

Timo Werner moet de eerste grote aankoop van Newcastle United worden. De zaakwaarnemer van de Duitser is al in gesprek met de Engelse club, die vorige week werd overgenomen door steenrijke Saudi's. 

Het Duitse BILD meldt dat de geruchten rondom Werner en Newcastle United kloppen en dat de gesprekken tussen beide partijen zijn gestart. De Chelsea-aanvaller moet in Londen genoegen nemen met een reserverol sinds de komst van Romelu Lukaku, waardoor een overstap naar The Magpies een uitstekende oplossing voor Werner lijkt te zijn.

De lijntjes van de belangenbehartigers van Werner naar Newcastle zijn kort, aangezien Werner dezelfde zaakwaarnemer heeft als Newcastle-verdediger Fabian Schär. Eerder werd ook gemeld dat Erling Haaland in de belangstelling zou staan van de Noord-Engelse club, maar dit gerucht wordt van tafel geveegd door BILD. Wél hebben de beleidsbepalers van Newcastle interesse in Philippe Coutinho en Niklas Süle.

Of de ambiteuze Engelse club een officieel bod gaat uitbrengen op het drietal is nog niet bekend, al laat de interesse wel zien in welke vijver de club voor de aankomende transferperiode vist.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie