Nieuws

'Xavi en Cruijff reizen naar Duitsland voor gesprekken met Haaland'

'Xavi en Cruijff reizen naar Duitsland voor gesprekken met Haaland'

03-03-2022 15:31

FC Barcelona zet alles op alles om Erling Braut Haaland aan te trekken. Het Spaanse Diario SPORT meldt dat Xavi en Jordi Cruijff zelfs naar Duitsland zouden zijn afgereisd om de Noor persoonlijk te spreken.

Hoofdtrainer Xavi en technisch adviseur Cruijff zijn in München omdat de Catalanen de topspits niet aan zich voorbij willen laten gaan. In de thuisstad van Bayern München revalideert Haaland momenteel van zijn blessure. De Barça-delegatie zou daar in gesprek gaan met de Noors international om hem te overtuigen om voor Barcelona te tekenen.

Haaland speelt momenteel nog bij Borussia Dortmund, maar bijna elke Europese topclub wil hem komende zomer aantrekken. De voornaamste kandidaten zijn Real Madrid, Manchester United en FC Barcelona, terwijl ook Paris Saint-Germain af en toe genoemd wordt. Wat er is besproken met de topschutter, is niet duidelijk. Wel is duidelijk dat de club van Frenkie de Jong met het sturen van Xavi en Cruijff geen halve maatregelen neemt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!