Reactie

Juventus-icoon prijst Vlahovic: 'Gelijkenissen met Ronaldo'

Juventus-icoon prijst Vlahovic: 'Gelijkenissen met Ronaldo'

03-03-2022 13:24 Laatste update: 14:40

Dusan Vlahovic maakte afgelopen transferperiode de overstap van Fiorentina naar Juventus. De Servische goaltjesdief heeft in zijn eerste weken in Turijn veel indruk gemaakt op sportief directeur Pavel Nedved.

De topscorer van de Serie A keerde woensdagavond voor het eerst terug in Florence voor de halve finale van de Coppa Italia. Voorafgaand aan het duel had Juventus-icoon Nedved lovende woorden over voor Vlahovic. “Ik zal eerlijk zijn, Vlahovic verraste mij ook. Er zijn gelijkenissen met grootheden als Cristiano Ronaldo", aldus de sportief directeur tegenover Sportsmediaset.

"Ik wist dat hij een hele goede speler was. Als hij doorgaat met deze mentaliteit, kan hij echt geweldige dingen doen. Vergeet niet dat hij pas in 2000 geboren werd", vervolgt de Tsjech. "Het is echt leuk als deze jonge spelers, die hongerig en nederig zijn, je om advies komen vragen. Je voelt je nuttig."

"Ik ben ervan overtuigd dat de toekomst aan hem toebehoort. Hij is erg intelligent, weet zich op wedstrijden voor te bereiden, is erg bescheiden en dat is zo belangrijk voor een speler om een ware kampioen te worden. Hij is echt op de goede weg", besluit Nedved.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!