Update: Fabrizio Romano maakt Pedri-clausule van één miljard euro bekend

Update: Fabrizio Romano maakt Pedri-clausule van één miljard euro bekend

13 oktober - 16:07 Laatste update: 16:00
Primera División 0 Reacties

FC Barcelona maakt intern een ommezwaai. In plaats van dure spelers op de korrel te hebben, wil de club een groot aantal contracten van talenten uit de eigen kweek openbreken. Pedri moet de eerste zijn die zijn contract in Camp Nou gaat verlengen, meent Dario SPORT.

Volgens het Spaanse medium zijn FC Barcelona en Pedri zo goed als akkoord over de contractverlenging. Mogelijk is er voor zondagavond, wanneer Barça tegen Valencia CF speelt, al nieuws. De achttienjarige Spanjaard zal bijtekenen tot 2026, met een optie voor één extra jaar. Daarnaast wordt de huidige transferclausule van vierhonderd miljoen opgewaardeerd.

Wanneer de Spaanse club met Pedri een akkoord heeft bereikt, wil het in rap tempo doorpakken. Directeur Ferran Reverter liet onlangs weten dat de gesprekken met Ansu Fati lopen. Ook wil FC Barcelona langer door met Ronald Araújo en Gavi, die afgelopen week als jongste debutant zijn opwachting maakte voor de Spaanse nationale ploeg in de halve finale van de Nations League tegen Spanje. 

Update: transferexpert Fabrizio Romano maakt ook melding van de contractverlenging van Pedri. FC Barcelona en de middenvelder hebben inderdaad een akkoord bereikt voor een nieuwe verbintenis van vijf jaar. De clausule in zijn vernieuwde contract heeft een vlucht genomen. Waar geïnteresseerde clubs Pedri eerst voor vierhonderd miljoen konden losweken, moeten ze nu een spaarpot met één miljard euro hebben.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie