Transfernieuws

BILD: Lewandowski zit niet lekker in zijn vel, Poolse spits sluit vertrek niet uit

BILD: Lewandowski zit niet lekker in zijn vel, Poolse spits sluit vertrek niet uit

13-10-2021 09:53 Laatste update: 10:06

Robert Lewandowski is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen bij Bayern München. De doelpuntenmachine zit niet lekker in zijn vel in Beieren, weet BILD.

'Lewy-Frust in Beieren', kopt BILD. Volgens de Duitse krant is de Poolse goalgetter gefrustreerd door de geruchten dat Erling Haaland op het lijstje staat bij Bayern München. De 33-jarige spits ligt nog tot 2023 vast in Zuid-Duitsland, al lopen de gesprekken over een eventuele contractverlenging allesbehalve soepel. Wanneer het Lewandowski echt niet lekker zit dat Haaland naar München komt, lijkt een vertrek niet onlogisch. Komende zomer kan Bayern München nog een transfersom ontvangen voor de topschutter.

Op het veld lijkt er echter nog geen sprake van frustratie bij Lewandowski. Dit seizoen loopt hij wat doelpunten betreft één op één. Vorig seizoen brak hij het record van Gerd Müller, door 41 Bundesliga-treffers in één seizoen te maken. In totaal vond de Pool in zijn Bayern München-tijd al 307 keer het net. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!