'Pogba lokaas voor Real Madrid-stunt: Spanjaarden azen op Franse driehoek'

'Pogba lokaas voor Real Madrid-stunt: Spanjaarden azen op Franse driehoek'

Real Madrid heeft Paul Pogba op de radar om komende zomer naar Estadio Santiago Bernabéu te halen, weet het Spaanse AS. De Koninklijke wil de Fransman inzetten als lokaas voor Kylian Mbappé. 

De middenvelder van Manchester United zit in het laatste jaar van zijn huidige contract in Engeland. Onlangs gaf hij aan ervoor open te staan om een hernieuwd contract te tekenen op Old Trafford, al ligt Real Madrid als kaper op de kust. Volgens AS zijn er al gesprekken geweest tussen beleidsbepalers van de Spaanse club en mensen dicht bij Pogba. 

Daaruit blijkt dat de Fransman inclusief bonussen vrijwel hetzelfde kan gaan verdienen als dat hij bij Manchester United exclusief bonussen opstrijkt. Daarmee valt hij in dezelfde salarisschaal als David Alaba in Spanje. Met het aantrekken van Pogba wil Real Madrid een Franse driehoek contracteren. Wanneer Pogba en Karim Benzema samenspelen, moet dat Mbappé het laatste zetje geven om ook naar Madrid te komen. 

Dit is de derde - en volgens AS laatste - keer dat Real Madrid inzet op de komst van Pogba. In 2016 wilde Zinédine Zidane hem al naar de Spaanse hoofdstad halen, maar toen koos hij voor The Red Devils. Drie jaar later klopte de Spaanse grootmacht weer aan, maar destijds leefden Real Madrid en Pogba's zaakwaarnemer Mino Raiola op gespannen voet. Die relatie is inmiddels verbeterd, wat de kansen op een overgang van de Fransman vergroot.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie