Nieuws

Vriendin van Neres is woest op Ajax: 'Zo gaan ze dus met een ex-speler om'

Vriendin van Neres is woest op Ajax: 'Zo gaan ze dus met een ex-speler om'

2 March - 16:40
0

Erik ten Hag zei in de persconferentie van woensdag dat Ajax contact heeft gezocht met David Neres toen hij opgesloten zat in Oekraïne. Volgens zijn vriendin Kira Winona is dat een regelrechte leugen.

"Via de spelers is er contact geweest met David. Uiteraard zijn we betrokken en leven we mee. We zijn blij dat hij uit die situatie vertrokken is en hij weer veilig bij zijn gezin is", zei Ten Hag. De vriendin van Neres reageert nu woedend op de woorden van de Ajax-trainer. "Wat een bullshit-verhaal. Ajax gaf helemaal niks om David. Ze hebben nooit gevraagd of hij oké was, foetert ze op Instagram.

"We vroegen Ajax om hulp, maar ze gaven aan dat het niet hun zaak was", gaat Winona verder. "Dat is hoe Ajax blijkbaar met een speler die een paar weken geleden nog voor ze speelde omgaat. Schaam jullie diep." De Braziliaan zat bij de uitbraak van de oorlog opgesloten in Oekraïne. Mede door hulp van UEFA-baas Aleksander Čeferin is de buitenspeler van Shakhtar Donetsk het land uiteindelijk ontvlucht. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie