Transfernieuws

'Ajax-middenvelder Jensen verkast op het laatste moment naar Noorwegen'

'Ajax-middenvelder Jensen verkast op het laatste moment naar Noorwegen'

01-03-2022 12:36 Laatste update: 27-05-2022 15:18

Victor Jensen vertrekt uit Amsterdam. Dat meldt VoetbalPrimeur. De 22-jarige middenvelder van Ajax verkast op huurbasis naar het Noorse Rosenborg BK.

De Deen verscheen maandag nog aan de aftrap tijdens het oefenduel met Heracles Almelo. Ajax naderde dinsdag een akkoord met de het Noorse Rosenborg. In Noorwegen zijn is de transfermarkt momenteel nog open, waardoor Jensen deze overstap kan maken. In de afgelopen transferperiode werd de middenvelder van Ajax nog gelinkt aan verschillende Eredivisie-clubs. Zo zou RKC Waalwijk naar verluidt interesse hebben gehad in de Deen.

Jensen werd vorig jaar al een half seizoen verhuurd aan het Deense FC Nordsjaelland. De Deen kwam in deze periode tot achttien competitieduels in de Deense competitie. Jensen kwam dit seizoen elf keer uit in de Keuken Kampioen Divisie. De Deen wist in 944 minuten driemaal het net te vinden. Jensen speelde in totaal 29 minuten in de Eredivisie voor Ajax.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!