Nieuws

Neres dankt UEFA-voorzitter Ceferin: 'We zijn veilig ontsnapt'

Neres dankt UEFA-voorzitter Ceferin: 'We zijn veilig ontsnapt'

28-02-2022 22:53 Laatste update: 23:28

Voormalig Ajacied David Neres is veilig thuis aangekomen. De Braziliaan moest Oekraïne verlaten vanwege de oorlogssituatie.

'De afgelopen dagen hebben we veel spanning ervaren in Oekraïne en momenten die we niet willen meemaken. Momenten waarvan we niet hadden gedacht dat we ze ooit zouden meemaken' zegt Neres op Instagram.

'We zijn erin geslaagd om naar huis terug te keren dankzij UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin, die ervoor zorgde dat we veilig naar de stad Chernivtsi konden ontsnappen.'

Ook is hij ploeggenoot Junior Moraes en de Oekraïnse voetbalbond dankbaar. 'Godzijdank zijn we veilig bij ons gezin en als alles voorbij is, zullen we onze situatie oplossen. Nu is dat niet van belang, omdat er een oorlog gaande is die wij hebben meegemaakt.' Neres vertrok in de winterse transferperiode van Ajax naar Shakhtar Donetsk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!