Nieuws

Donny van de Beek geniet in Liverpool: 'Hij vindt het geweldig hier'

Donny van de Beek geniet in Liverpool: 'Hij vindt het geweldig hier'

28-02-2022 16:11

Frank Lampard ziet dat Donny van de Beek zich erg op zijn plek voelt in Liverpool. De manager van Everton is ervan overtuigd dat de 24-jarige middenvelder uit Nijkerkerveen perfect bij de club past.

Lampard had na het duel met Manchester City lovende woorden over voor de Oranje-international. "Hij was weer ontzettend goed. Hij vindt het geweldig hier, dat merk je aan alles. Hij heeft een goede band met zijn teamgenoten en ze hebben hem fantastisch opgevangen", vertelt Lampard voor de camera's van Everton TV.

De Engelse manager ziet een goede match tussen Van de Beek en Everton. "Hij is intelligent en hij werkt enorm hard. Precies dat verlangen de fans op Goodison Park van een speler."

Everton verloor afgelopen zaterdag nipt van koploper Manchester City met 0-1. Van de Beek werd na zeventig minuten gewisseld vanwege een vermeende hamstringblessure. De manager van Everton verwacht echter dat de klachten wel mee zullen vallen. "We hopen dat het kramp is. Hij heeft weinig gespeeld dus zo gek is het ook niet. Er wordt nu in een korte periode namelijk veel van hem gevraagd."

The Toffees staan momenteel op de zeventiende plek in de Premier League. De ploeg van Lampard staat maar één punt boven de degradatiestreep. Van de Beek en co nemen het maandagavond 7 maart in de Premier League op tegen het Tottenham Hotspur van Steven Bergwijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!