Nieuws

Ribéry loopt hersenschudding op bij auto-ongeluk en mist wedstrijd tegen Inter

Ribéry loopt hersenschudding op bij auto-ongeluk en mist wedstrijd tegen Inter

28-02-2022 16:21

Franck Ribéry zal voorlopig niet in actie komen in de Serie A. De 38-jarige buitenspeler is betrokken geweest bij een auto-ongeluk.

Volgens lokale media zat Ribéry niet zelf achter het stuur toen de auto waarin de Fransman zat, tegen een verkeerslicht aan botste. Ribéry werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De routinier is inmiddels weer thuis, maar zal de komende dagen wel rust moeten houden, laat zijn club Salernitana weten in een statement. Ribéry heeft een lichte hersenschudding opgelopen en zal vrijdagavond niet in de selectie zitten als de degradatiekandidaat het opneemt tegen Internazionale.

Ribéry zal bij de meeste voetballiefhebbers nog herinnerd worden als de buitenspeler van Bayern München. De aanvaller droeg twaalf jaar lang het shirt van Bayern, maar vertrok in 2019 uit Duitsland. Hij besloot een nieuw avontuur aan te gaan in Italië en speelde twee seizoenen bij Fiorentina. Afgelopen zomer verkaste hij naar Salernitana waar hij tot dusver tot zestien wedstrijden kwam. Zijn club staat momenteel onderaan in de Serie A.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!