Nieuws

Ramselaar bespreekt wereldgoal en hoopt op verbetering: 'Toen waren we bangig'

Ramselaar bespreekt wereldgoal en hoopt op verbetering: 'Toen waren we bangig'

28-02-2022 10:23

Bart Ramselaar is opgelucht door de zege van FC Utrecht op bezoek bij het in zwaar weer verkerende sc Heerenveen (1-2). De middenvelder begon voor de tweede achtereenvolgende keer in de basis en is blij met zijn doelpunt. Daarnaast spreekt de spelverdeler een duidelijke ambitie uit.

Het openingsdoelpunt kwam van de voet van Ramselaar en viel pas in de 58ste minuut. "Ik ging een één-twee aan met Quinten en was eerder bij de bal dan de keeper", vertelt de drievoudig Oranje international aan FC Utrecht TV. "Ik kapte en ik wilde in eerste instantie voorgeven, maar toen zag ik dat hij (Erwin Mulder, red.) een stap naar voren deed en toen kon ik hem mooi indraaien."

Nadat Sydney van Hooijdonk de 2-1 aantekende werd FC Utrecht een beetje 'bangig', aldus Ramselaar. "Daar valt veel winst te halen. Ik denk dat we terug zijn gegaan naar de basis, daar waren we aan het begin van het seizoen heel succesvol mee." Ramselaar werd luid toegezongen vanaf de tribunes door het meegereisde uitpubliek. "Daar ben ik heel blij mee en heel dankbaar voor de support." Over de doelstelling voor de rest van het seizoen is hij helder. "Play-offs halen moet gewoon. Dat is een eis voor ons."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!