Transfernieuws

Opvallend gerucht uit Duitsland: 'Haller op lijst Haaland-opvolgers bij Dortmund'

Opvallend gerucht uit Duitsland: 'Haller op lijst Haaland-opvolgers bij Dortmund'

12-10-2021 21:28

Als Erling Haaland vertrekt bij Borussia Dortmund, dan is Sébastien Haller mogelijk in beeld als zijn opvolger. Sport Bild meld dat de Ajax-spits samen met onder meer Karim Adeyemi op de lijst van de Duiste club staat.

De verwachting is dat Haaland na dit seizoen een transfer gaat maken. Daardoor oriënteert Dortmund zich op de transfermarkt voor een opvolger. Volgens Sport Bild is Haller één van de spitsen die Dortmund heeft gescout.

Het is niet duidelijk of Ajax wil meewerken aan een verkoop van Haller, die nog geen jaar geleden voor 22,5 miljoen euro overkwam van West Ham United. Pikant genoeg neemt de Ivoriaanse spits het volgende week dinsdag met de Amsterdammers op tegen Dortmund.

Adeyemi staat dus ook op het lijstje van Die Borussen. De negentienjarige spits maakt dit seizoen indruk bij Red Bull Salzburg, toevalligerwijs de oude club van Haaland. Het is niet duidelijk of Adeyemi een streepje voor heeft op Haller bij Borussia Dortmund.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!