Nieuws

Feyenoord-captain na nederlaag in Alkmaar: 'Titel is nu definitief uit zicht'

Feyenoord-captain na nederlaag in Alkmaar: 'Titel is nu definitief uit zicht'

27-02-2022 14:22 Laatste update: 15:47

Jens Toornstra denkt dat de landstitel definitief uit zicht is voor Feyenoord. De Rotterdammers verloren zondagmiddag met 2-1 op bezoek bij AZ.

Feyenoord was in de beginfase van de wedstrijd de bovenliggende partij en dat zag de captain van de Rotterdammers ook. "Ik vond dat we redelijk begonnen", zegt Toornstra tegen ESPN. "We vonden de vrije man op het middenveld en dat was ook wat we wilden. Na de penalty-momenten was het heel onrustig bij ons en pakte AZ de overhand. Ik denk dat dat kon gebeuren doordat we in korte tijd twee klappen krijgen."

De middenvelder vindt het moeilijk om te vertellen waar het vandaag precies misging. "De tweede helft hebben we alles gegeven voor de aansluitingstreffer en daarna voor de gelijkmaker. Ik vond de eerste overtreding geen penalty. Voor mijn gevoel was de tweede echt heel licht. De scheids zegt het gecheckt te hebben via de VAR, dus ja..."

Toornstra trekt tot slot een pijnlijke conclusie. "We hadden vooraf erover gehad dat dit onze laatste kans voor het kampioenschap gehad en die hebben we niet gepakt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!