Nieuws

Barça mag stadion weer helemaal vullen van Catalaanse overheid in cruciale week

Barça mag stadion weer helemaal vullen van Catalaanse overheid in cruciale week

12-10-2021 21:02

FC Barcelona mag weer spelen in een vol Camp Nou. Dat heeft de Catalaanse regering dinsdag besloten. Barça mag komende zondag tegen Valencia zijn stadion al volledig vullen.

In Catalonië worden er vanaf 15 oktober coronaversoepelingen doorgevoerd. Daardoor mogen de stadions in de Spaanse regio vanaf dat moment ook weer volledig gevuld worden. Dat is voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus in maart van 2020.

De versoepeling komt zeker niet op een slecht moment voor Barcelona. In de week dat de club zijn stadion weer volledig mag vullen, spelen Ronald Koeman en co. thuiswedstrijden tegen Valencia, Dinamo Kiev en Real Madrid. 

Ook voor de bankrekening van Barcelona is het goed nieuws dat Camp Nou weer vol mag. Het is algemeen bekend dat de Catalanen in financieel zwaar weer verkeren en dat komt mede door de coronamaatregelen rondom het bezoeken van voetbalwedstrijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!