Nieuws

Armenteros treft oude bekende: oud-publiekslieveling Everton duikt op

Armenteros treft oude bekende: oud-publiekslieveling Everton duikt op

26-02-2022 18:50

Samuel Armenteros maakte zaterdagavond zijn (tweede) rentree bij Heracles Almelo. De 31-jarige Zweed verscheen na afloop voor de camera's met oud-ploeggenoot Everton. De twee waren duidelijk blij elkaar te zien. 

"Heel leuk om hem weer te zien natuurlijk, we hebben mooie tijden meegemaakt hier samen. Samba in Almelo, dat waren goede tijden. Leuk om hem hier weer terug te zien", zegt Armenteros tegenover ESPN. "Hij wist ook niet dat ik zou komen. Misschien dat ik volgende week weer terugkom", stelt Everton, die opvalt met zijn blauwe kapsel. 

"Af en toe hebben we contact op sociale media. Op die manier denk je altijd terug aan die goede tijden", besluit Armenteros. Tegenwoordig speelt Everton bij F.C. Pedras Rubras en scoort hij aan de lopende band. Armenteros mag spreken van een mooie rentree in Almelo: de thuisploeg was met 2-0 te sterk voor PEC Zwolle en doorbreekt daarmee de goede reeks van de hekkensluiter.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!